Twee maanden Wastewatchers gratis voor elk bedrijf in Wageningen

Na omzwervingen in Utrecht en Amsterdam hebben de Wastewatchers het licht gezien. Wageningen is the place to be. Sinds begin dit jaar zijn de Wastewatchers in Wageningen neergestreken en als warm welkom bieden wij elk bedrijf in de gemeente Wageningen onze tool voor 2 maanden gratis aan.  

WIE ZIJN DE WASTEWATCHERS

De Wastewatchers buigen zich over het vraagstuk voedselverspilling samen met bedrijfsrestaurants, hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en congrescentra. Door data over voedselverspilling te verzamelen, middels een eigen prijswinnende tool, kunnen wij voedselverspilling analyseren en onderzoeken. Met onze klanten zoeken wij naar de oorzaken en datagedreven oplossingen die het mogelijk maken om voedselverspilling preventief en fundamenteel te reduceren.

De actie houdt in dat alle bedrijven in Wageningen geheel vrijblijvend twee maanden lang kosteloos gebruik mogen maken van de Wastewatchers tool. Hiermee krijgen ze een gepersonaliseerde online omgeving om voedselverspilling te monitoren, te analyseren en mogelijk te reduceren. Ook ontvangt elke deelnemer een magazine met de resultaten met de deelnemers uit Wageningen.

DUURZAME LENTEMARKT

Afgelopen maandag 2 april wasde duurzame lentemarkt in het centrum van Wageningen. Voor de Wastewatchers het ideale moment om de campagne te starten en waren hier te vinden. Een sfeerimpressie is te zien in onderstaande video. 

CONTACT

Vragen en/of opmerkingen gerelateerd aan deze actie? Of heb je overige vragen? Laat je vraag achter op ons contactformulier en dan nemen wij spoedig contact met je op! Contact