Stoere StartUps, lefhebbende ondernemers en geïnteresseerde partners kwamen afgelopen 21 juni samen in Vlissingen bij Impact Stage Summit, georganiseerd door Dokwize. Thomas was te gast om een key note (jong) ondernemen te delen. 

Impact Stage Summit

Sneller, slimmer en beter innoveren vraagt om een boost van verschillende soorten innovatieve ondernemingen mét impact. Impact door het introduceren van nieuwe producten, technologieën, business modellen of door maatschappelijke meerwaarde.

Tijdens de Impact Stage Summit ervaar je de werkwijze van onze startup- en innovatieprogramma’s. We lanceren nieuwe initiatieven en nemen je mee in inspirerende voorbeelden, korte impressies, deelsessies en unieke matchmaking. Een mooie kans om kennis te maken en inspiratie op te doen!

Met dank aan Dokwize voor de uitvraag en despreker.nl voor het faciliteren van de boeking. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn