De R is reeds in de maand, maar in september staat de R vooral voor records. De warmte leek toch echt op z’n retour, maar op het moment dat ik deze nieuwsbrief schrijf is het gewoon nog 25 graden. En dat op 19 september! Rariteiten. 

Het is daarom ook nog de laatste kans dit jaar om een zomers recept te delen, een heerlijke zomerse erwtensoep vind je verderop in deze nieuwsbrief.

Verder veel aandacht voor ons grote ondersoep dat wij recentelijk hebben afgerond, Thomas spreekt op TedXEde, een klein beetje achtergrond informatie over de waste van salades bij de banqueting en de gebruikelijke ‘en dan nog even dit’.  

Je kan je direct abonneren op de volgende door onder dit bericht bij ‘schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief’ je e-mail in te vullen. Of vind hier de nieuwsbrief van het bureau van Thomas van september.

Veel leesplezier!
Groetjes,
Thomas

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn