Dit artikel verscheen reeds in de laatste editie van het Wastewatchers magazine

Naast broodjes worden er vaak salades aangeboden bij een vergadering. Afgelopen kwartaal zagen wij hiervan twee soorten terugkomen in de metingen. Daarom willen wij de vraag bij jullie neerleggen, welke vinden jullie nou lekkerder? De quinoasalade of de bonensalade?

Onze volgers op Facebook stemmen anders dan ons onderzoek doet uitwijzen. Zij kiezen namen grotendeels voor de bonensalade, terwijl onderzoek naar metingen in de banqueting duidelijk Quinoasalade als grote winnaar naar voren schuiven! 

Hot

Qua populariteit wint de quinoasalade het van de bonensalade, alhoewel ze dicht bij elkaar liggen! Helaas wordt de quinoasalade wel vooral gevoed aan de prullenbak met een verspillingspercentage van 42,9%.

Not

De bonensalade scoort iets lager op de ranglijst dan de quinoasalade, maar maakt dit wel goed met een lager verspillingspercentage (20%), wat overeenkomt met het gemiddelde verspillingspercentage van 20,66% op salades. Tevens hebben we voor de bonen die over zijn nog een leuk recept in dit magazine staan!