Wastewatchers

Masterthesis of een stageplek consumer studies over voedselverspilling?
Vervolg onderzoek: Hoe keuzes van de consument beïnvloed worden door weer en verkeer?

Meer info

GEÏNTERESSEERD? DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Wil je begrijpen waarom voedselverspilling ontstaat, dan is het essentieel om consumenten te snappen. Waarom doen ze wat ze doen? En in hoeverre leidt dat tot meer of minder voedselverspilling? De Wastewatchers vermoeden dat bijvoorbeeld weers-, verkeers- en cultuurinvloeden veel impact hierop hebben. Lijkt het jou leuk om met een reeds bestaand database hier onderzoek naar te doen? Dan zijn wij opzoek naar jou!  

WAT JIJ TE BIEDEN HEBT?

Bij Wastewatchers geloven wij niet in overdreven (kracht)termen en overtreffende bijvoeglijke naamwoorden. Heb jij de punten hiernaast te bieden? Zouden wij het geweldig vinden als je reageert. 

Volg je momenteel een HBO of WO Consumer Studie en dien je binnenkort stage te lopen of een onderwerp voor je (master)thesis te kiezen? Dan zoeken wij jou. 

Het werken in SPSS is essentieel, waardoor een affiniteit met statistiek een pre is. Behendigheid in excel/spreadsheet is een plus. 

Voor interne documentatie en eventueel communicatie richting gebruikers van onze dienst toe, vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse taal. 

Onze grootste dagelijkse uitdaging is om data te vertalen naar de praktijk. Aangezien chefs geen wetenschappers zijn, wat ook maar beter is, is het spreken van de horeca taal een waardevolle eigenschap in dit onderzoek. 

WAT WASTEWATCHERS TE BIEDEN HEEFT?

Wastewatchers is sinds 2013 de grootste vijand van voedselverspilling in food & hospitality. Samen met bedrijven maken wij de mate van voedselverspilling inzichtelijk, doen onderzoek naar het ontstaan ervan en geven (praktische) adviezen over hoe voedselverspilling te voorkomen is. 

Vanuit Wastewatchers krijg je begeleiding, toegang tot een database met meer dan 200.000 unieke metingen op voedselverspilling, toegang tot locaties die gebruiker zijn bij Wastewatchers en connecties met chefs voor bijvoorbeeld interviews. 

We bieden je een kleine stagevergoeding van €200,- per maand. 

Wastewatchers is een jong bedrijf dat graag leert. Daarom is er veel ruimte om je eigen inbreng te geven, vooral op je eigen thesis of stage, maar ook op de dagelijkse gang van zaken bij Wastewatchers. Wij waarderen elke inbreng en zullen geregeld naar jouw mening vragen. 

Samen met ons vecht je dagelijks mee in de strijd tegen voedselverspilling. Hierdoor ben je mede onderdeel van de oplossing tegen voedselverspilling! 

REAGEREN OF VRAGEN?

Heb je een vraag of wil je direct reageren? Neem direct contact met ons op, door het contactformulier hiernaast in te vullen. Na ontvangst van je bericht zullen wij je vragen om een CV en een motivatiebrief toe te sturen voor deze positie.