Wastewatchers

Projectmanager
0.5 FTE

Word jij enthousiast van werken aan ambitieuze projecten met een hoog duurzaamheidskarakter?

Wil jij meedoen in de strijd tegen voedselverspilling?

Dan is Wastewatchers op zoek naar jou.

Wie is Wastewatchers?

Gewoon minder voedselverspilling. Dat is waar Wastewatchers voor staat. Niemand is voorstander van voedselverspilling. Wij van Wastewatchers snappen daarom ook niet waarom het probleem nog steeds bestaat. Vooral als je weet wat voor een impact het heeft op economisch en ecologisch gebied. 

Sinds 2013 is Wastewatchers de grootste vijand van voedselverspilling in de food & hospitality sector binnen Nederland. Wij snappen hoe het probleem ontstaat en nog belangrijker, hoe je het probleem kan aanpakken.

Met een eigen ontwikkelde tool – winnaar van de EU Food Waste Solution Contest – combineert Wastewatchers data-analyses met praktijkervaring. De combinatie tussen theorie en praktijk is wat de oplossing van Wastewatchers uniek en sterk maakt.

>> Ontdek hoe Wastewatchers dit doet.

Projectmanager (0.5 FTE)

Voor een groot landelijk project zoekt Wastewatchers per 16 maart een projectmanager. Je zal samen met bedrijven uit de food & hospitality, stakeholders en Wastewatchers een project uitvoeren waarbij bedrijven geassisteerd worden met het reduceren van hun voedselverspilling. Jij zal de spreekwoordelijke spin in het web worden bij de uitvoering van dit project. 

Functie:

Zoals alles in het leven hebben ook projecten een begin en een eind. Aan jou de taak om de verschillende fases in dit project tussen het begin en einde in goede banen te leiden. 

Hierbij is het communiceren met bedrijven – die meedoen aan het project -, stakeholders – die belang hebben bij het project – en Wastewatchers essentieel. Jij bent voor alle partijen het aanspreekpunt en moet daarom houden van diversiteit en snel kunnen schakelen is een vereiste. 

Naast een operationele- en een communicatieve- is er ook een representatieve taak. Als aanspreekpunt vanuit Wastewatchers ben je zowel voor de bedrijven als de stakeholders constant bezig met relatiebeheer en een stukje accountmanagement. 

Je beschikt verder over de volgende eigenschappen:
 • Je bent een teamleider pur sang
 • Je hebt affiniteit met horeca
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent communicatief sterk en hebt een goede Nederlandse taalvaardigheid 
 • Je signaleert projectrisico’s, communiceert en realiseert
 • Je overziet het geheel en verliest je niet in details
 • Je bent zelfstandig, energiek en een slimme werker
Wat we vragen:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar
Wat Wastewatchers je biedt:
 • Werken in een jong en dynamisch team;
 • Een open en constructieve werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waar je veel kan leren
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen het team
 • Daar waar mogelijk, flexibiliteit in het indelen van je werkuren
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
Reageren?

Is je interesse gewekt? Reageer dan voor 19 februari 2020 door je CV en je motivatie toe te sturen naar contact@wastewatchers.eu. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 9 van 2020.