Wastewatchers

Wastewatchers magazine #6 is uit!

ALLES OVER FOOD WASTE VERS VAN DE WERKVLOER

Hoog tijd voor de zomer? Hoog tijd voor het Wastewatchers magazine! We duiken weer in de ‘wondere’ wereld van food waste en delen de laatste insights, vers van de werkvloer. 

In het nieuwe Wastewatchers magazine staat het weer centraal. Het weer boeit de mens al eeuwen. Het is zo ongrijpbaar, maar toch zo bepalend. Ook voor restaurants. Het vermoeden bestaat dat het weer invloed heeft op de eetkeuzes van consumenten en daarmee direct invloed heeeft op de afzet van restaurants. In dit magazine deed afstudeerder Janne-Kina er onderzoek naar. Ze presenteert haar bevindingen. 

Naast vele interessante andere rubrieken is er in deze editie veel ruimte gereserveerd voor de bevindingen van dit onderzoeken de reacties van chefs hierop, welke verrassend waren! 

Al met al weer een goede dosis anti-food waste materie. Veel leesplezier!

WASTEWATCHERS MAGAZINE #6

Het magazine is digitaal in te zien op onze eigen website! Hiervoor ga je naar wastewatchers.eu/magazine. Hier kun je de keuze maken of je het digitale magazine direct in wilt zien – na het invoeren van je mailadres – of dat je een hardcopy magazine thuis wil ontvangen.