Afstudeerscriptie of -stage voedselverspilling

De job

Zoek jij een uitdagende duurzame afstudeerscriptie- of stageplek? Wellicht is Wastewatchers de place to be. Samen met onze klanten strijden wij tegen voedselverspilling. Samen met onze klanten en partners streven wij ernaar om volgens SDG 12.3 voedselverspilling met 50% te halveren.

Helaas zijn we daar nog lang niet en is nog veel werk nodig. De weg ernaar toe brengt ons nog veel uitdagingen. Uitdagingen waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken.

Is het echt iets voor jou om je tanden te zetten in een groot en complex thema? Contacteer ons direct en informeer naar de mogelijkheden.

Wastewatchers

Wastewatchers helpt food service bedrijven met het voorkomen van hun voedselverspilling door de inzet van deep tech. Door een geautomatiseerde dienstverlening bereiken wij dagelijks honderden chefs en keukenmedewerkers, welke wij inzichten geven om dagelijks een beetje voedselverspilling te verminderen.

Wat we bieden

Een stage- of scriptieplek

Een werkplekkie bij ons op het kantoor aan de Europalaan 100 in Utrecht.

Uiteraard mag je ook thuis werken.

Flexibele werktijden.

Een kleine financiële vergoeding.

Wat we zoeken

Iemand geschikt voor deze job (en dit ook kan aantonen in het CV).

De studierichtingen data science, consumer science, hotelschool management en commerciële economie hebben onze voorkeur, maar is niet perse een pré.

Info over solliciteren bij Wastewatchers

Is deze vacature op jouw naam geschreven? Solliciteer dan direct, maar let even op! Dit gaat anders dan bij andere sollicitaties. Wij zijn namelijk benieuwd naar wat je kan en niet zozeer naar wie je bent. Verstuur daarom alleen je CV zonder personalia en geen motivatiebrief naar apply@wastewatchers.eu met de job title in het onderwerp.

Maar … Als ik mail, dan weet je toch wie ik ben? Dat klopt, maar we’re ahead of you. De mailbox wordt uitgelezen door een tussenpersoon die nogmaals checkt of mensen niet alsnog personalia toevoegen en ervoor zorgt dat alleen de competenties naar het Wastewatchers team gestuurd worden. Vervolgens pakt de tussenpersoon ook het contact daarna op.

Oké, maar waarom doen jullie dit op deze manier? In dit artikel legt Thomas haarfijn uit waarom voor deze manier gekozen is: ‘Vertel mij wat je kan, en niet wie je bent’. [link komt online wanneer alles klaar staat]

Neem contact met ons op

Heb je een vraag aan de Wastewatchers? Wij horen graag van je. Als je het contactformulier invult proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen.