Open call: Afstudeerscriptie of -stage voedselverspilling

Zoek jij een uitdagende duurzame afstudeerscriptie- of stageplek? Wellicht is Wastewatchers de place to be. Samen met onze klanten slimme technologie voor een duurzamere horeca. Wij streven er samen met onze partners naar om volgens de VN Sustainable Development Goal 12.3 voedselverspilling in 2023 te halveren.

The job

Uiteraard heb jij een job te doen; namelijk afstuderen en/of stage lopen!

En wij bieden een plek aan om jouw je job te laten doen.

Wastewatchers heeft continue onderzoeksvraagstukken of stagevraagstukken op de plank liggen en bieden aan studenten met de volgende studies een afstudeerplek: Data Science, Consumer Science, Commerciële Econnomie, Hotelschool Management & Bedrijfsmanagement.

Is het echt iets voor jou om je tanden te zetten in een groot en complex thema? Contacteer ons en informeer naar de mogelijkheden.

Wastewatchers

Wastewatchers helpt sinds 2016 de horeca te verduurzamen door middel van technologie, data en informatievoorziening. Dit doen ze met verschillende producten voor verschillende eindgebruikers, zoals Food Waste Challenges, Food Waste Monitoring & AI Forecasting, dat we in de markt zetten met ons label datadriven.fyi.

Check vooral wastewatchers.eu voor meer details. 

Wat we bieden

Een stage- of scriptieplek

Een werkplekkie bij ons op het kantoor aan de Europalaan 100 in Utrecht.

Uiteraard mag je ook thuis werken.

Flexibele werktijden.

Een (kleine) financiële vergoeding.

Wat we zoeken

Iemand met een wens tot afstuderen :). In één van de volgende studies: Data Science, Consumer Science, Commerciële Econnomie, Hotelschool Management & Bedrijfsmanagement.

Iemand die gretig en enthousiast is om zijn of haar tanden in een groot duurzaam (wereld)probleem te zetten.

Iemand die nieuwsgierig is en veel vragen stelt.

Hoe anoniem te solliciteren:

Bij Wastewatchers solliciteer je anoniem! Waarom dat zo is leggen we hier uit: Waarom je bij Wastewatchers anoniem solliciteert.

Hoe het werkt?

Verstuur de volgende twee zaken naar apply@wastewatchers.eu:

  • Anonieme CV dus zonder foto en personalia
  • Een motivatiebrief (max 2 a4)

Teamlid Ilja, die fugeert als tussenpersoon, zal de mails ontvangen, controleren en waar nodig extra anonimiseren. Hij zal vervolgens de compleet anonieme sollicitaties doorsturen naar het team van Wastewatchers.

Denken wij dat er een klik is, dan nodigen we je uit voor een ‘blind application’ live of digitaal. We proberen binnen twee weken op je bericht te reageren.

Tot binnenkort!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.