Consultancy

Behoefte aan meer inzicht in voedselverspilling?

Wat houdt de consultancy service in?

De online software van Wastewatchers geeft waardevolle inzichten in voedselverspilling en rapporteert feiten en cijfers over voedselverspilling. Soms is dit echter niet genoeg. Het kan dan nodig zijn om met een team kritisch naar de data te kijken en te analyseren. Met onze consultancy service bieden wij mogelijkheden om voedselverspilling aan te pakken in de volgende type organisaties:

  • De zorgsector
  • Bedrijven die banqueting modules aanbieden
  • Overheden
  • Bedrijfsrestaurants
  • Hotels
  • Overige instanties die dagelijks met voedsel werken

Aan de hand van de verzamelde data uit de Wastewatchers-database vergaren wij kennis en deze kunnen wij op verschillende manieren delen. Zo zijn de drie voorbeelden, op deze pagina, enkele services die de Wastewatchers aanbieden aan de zorgsector en bedrijven die bijvoorbeeld een banqueting module hebben. Het doel van de consultancy service is altijd het aanpakken van voedselverspilling met inzet van data gedreven oplossingen.

Langskom-sessies

Deze langskom-sessie is laagdrempelig en geschikt voor een groep van enkele personen tot een compleet (keuken)team. Tijdens zo’n sessie maken de Wastewatchers het team bewust van voedselverspilling. Na het delen van trends, tips en tricks zetten we die bewustwording meteen om in praktische maatregelen. Echt de voedselverspilling aanpakken dus!

Inzicht middels rapportage

Onze online software geeft veel inzicht over voedselverspilling richting de gebruikers toe, maar soms wil je meer inzicht. Inzicht over bijvoorbeeld regionale verschillen, de mate van proportioneringen van maaltijden, de inname van gasten per product, ondervoeding en/of profilering per consumenten. Bovenstaande vraagstukken beantwoorden wij graag samen in de vorm van op maat gemaakte rapportages.

Conceptverandering

De Wastewatchers verzamelen niet alleen feiten en cijfers over voedselverspilling, maar ook over trends, consumentengedrag en eet- en consumptiegedrag van consumenten. Hierdoor kunnen we ook een waardevolle partner zijn bij het bedenken, maar vooral toetsen van conceptverandering, zoals menu-aanpassingen of een nieuwe banquetinboek. De Wastewatchers zijn namelijk in staat om aan de hand van opgehaalde data te analyseren hoe effectief de verandering is en/of het gewenste resultaat behaald is.

Uurtarief consultancy

Vanaf 4 uur

Per uur
90,-
  •  

Vanaf 10 uur

Per uur
85,-
  •  

Vanaf 20 uur

Per uur
75,-
  •  

Vanaf 40 uur

Per uur
70,-
  •  

Langskom sessie:

Eenmalig €250,-

Benieuwd hoe de Wastewatchers kunnen helpen bij het aanpakken van voedselverspilling?