Licentie Handelen

1
Analyse

De gebruiker van jouw licentie is in staat om makkelijk en eenvoudig informatie af te lezen vanaf onze Wastewatchers software. Hierop zijn real time inzichten in op te vragen.

2
Rapportage

Wekelijks ontvang je van ons een rapportage via de email, met daarin de belangrijkste zaken van de afgelopen week. Bijvoorbeeld: Jouw inputpercentage, verspillingspercentage en ranking op basis van de data in de Wastewatchers database.

3
Gegarandeerde input

Door middel van twee ondersteuningsessies is het mogelijk om de input van de locatie te garanderen. Tijdens deze twee sessies wordt er een specifiek plan opgemaakt voor de locatie, waaraan een jaarplanning gekoppeld wordt. Hierdoor zijn wij in staat om de impact te vergroten en garanderen wij een input van 80%. 

Deliverables Licenties Handelen

Account Wastewatchers software

Voor alle gebruikers die gekoppeld worden aan deze licentie of aan deze locatie, wordt een account aangemaakt voor de Wastewatchers software.

Weekrapportages

Wekelijks ontvang jij en/of jouw collega's per licentie een rapport met de voort- of achteruitgang betreffende food waste gegevens.

Kick-off op locatie

Wij verzorgen een kick-off op de locatie. Hierdoor krijg jij en/of de gebruikers een gezicht achter de software. Daarnaast is dit een goed moment om de methodiek uit te leggen en om input te borgen

Wastewatchers magazine

Per kwartaal rapporteren wij alle leuke inzichten, resultaten van onderzoeken en statistieken. Deze worden gepubliceerd in het Wastewatchers magazine, waarvan jij een hard copy ontvangt.

2 ondersteuningssessies

Data zijn onpersoonlijk. Dat snappen wij bij Wastewatchers. Daarom bieden wij ondersteuning aan, waarbij wij twee keer per jaar langskomen bij de locatie. Deze sessies vallen in het Wastewatchers programma, waarbij er voor de locatie een individueel jaarplan opgesteld wordt.

Gegarandeerde input

Doordat er de ruimte is om de locatie te bezoeken, is er ook de ruimte om meer contact en interactie met de locatie te onderhouden. Naast onze gebruikelijke methodes om input van de gebruikers te borgen, kunnen wij middels de 2 ondersteuningssessies de input garanderen.

Onze upgrades

Licenties Anticiperen

Bewustwording, implementatie van de software én zoveel mogelijk rendement. Wij begrijpen dat jij dat wilt. Met de Wastewatchers licentie anticiperen dragen wij grote zorg om minder voedselverlies te leiden. Door middel van vier sessies per jaar kunnen wij invloed uitoefenen. De desbetreffende langskomsessies vallen onder het Wastewatchers programma, waarbij wij een individueel jaarplan per licentie/locatie opmaken. Hiermee garanderen wij zowel dat onze software gebruikt wordt als het rendement op de kosten van onze dienst.

De Wastewatcher software in 3 stappen

Ten eerste, inlogaccounts per locatie

Per locatie wordt er een gebruiker of worden er gebruikers toegekend. Deze krijgen een account op de Wastewatchers software.

Ten tweede, een dagelijkse meting

Dagelijks dient een gebruiker drie parameters te registreren, namelijk: het aantal bezoekers van die dag (veelal het aantal aanslagen op de kassa), het aanbod van een specifiek product (de input) en dat deel dat niet verkocht is en zeer waarschijnlijk verspild raakt (output). Bovendien is het mogelijk om een uniek ingrediënt aan de meting toe te voegen.

Tot slot, analyse op het dashboard

Op het dashboard komen de volgende parameters naar voren, namelijk verspillingspercentages, verspilling in euro’s, aanbod per bezoeker, verkocht per bezoeker en een gemiddeld bezoekersaantal. Het verspillingspercentage wordt weergegeven in het rood, groen of zwart. Om een verslechterende,
verbeterende of een nog niet kunnen berekenen trend weer te geven.

Ook zijn er gegevens te vinden over de gemiddelde verspilling per dag, gemiddelde populariteit per dag en gemiddeld aantal bezoekers per dag. Logischerwijs wordt de gemiddelde verspilling per dag gepresenteerd
per ingegeven productgroepen.

Tot besluit worden ook gegevens getoond met betrekking tot de consumptie. Namelijk onder het kopje verkocht per bezoeker. Deze verkoop verschilt per dag, dat verschil wordt hieronder vertaald in de populariteit van de productgroepen per dag.