Have you met … Michelle!

Sinds januari 2022 is het team van Wastewatchers┬┤ snel gegroeid naar 10 personen. De hoogste tijd voor het team om elkaar te leren kennen, maar ook voor de buitenwereld om het Wastewatchers team beter te leren kennen. Om de beurt interviewt de ene Wastewatcher de andere

­čÄÖ Deze woensdag is het de beurt aan onze razende reporter Frits, die Michelle interviewde.

 

Wie met Michelle praat, heeft al gauw door dat het niet moeilijk wordt om het gesprek op gang te houden. Een eerste indruk van Michelle: opgewekt, energiek en direct. Maar wat typeert haar nog meer?

 

” Ik ben een harde werker, maar ik moet wel doen wat goed bij mij past. Door de jaren heen heb ik geleerd dat ik daarin dicht bij mezelf moet blijven. Werk moet ook gewoon leuk zijn!”

Michelle


Michelle heeft jarenlange ervaring in de sales, is commercieel en communicatief. Ze voelt zich als salesmanager bij Wastewatchers dan ook als een vis in het water. Wat maakt dit werk volgens haar zo leuk?

“Allereerst vind het belangrijk om oprecht en transparant te zijn. Als je dat bent, dan is sales alleen nog maar leuk.

Je moet dan wel zelf geloven in wat je verkoopt. Bij Wastewatchers zit dat helemaal goed. Het verkoopt zichzelf, je hoeft het alleen maar te begeleiden.

Daarnaast vind ik sales leuk omdat ik makkelijk contact leg met mensen. Per toeval kom ik altijd daardoor altijd weer leuke personen tegen.

Zo sprak ik met carnaval iemand tegen die heel ge├»nteresseerd was in Wastewatchers. Als je je werk leuk vindt, dan maakt het niet uit wanneer je ermee bezig bent, zelfs niet tijdens het feesten!”


Maar, zo benadrukt Michelle, het leven is meer dan alleen werk.

“Focus op datgene waar je gelukkig van wordt. Voor mij zijn dat mijn kinderen, mijn partner, onze hond en kat en daarnaast ├│├│k een leuke uitdaging waar ik energie van krijg!”

Benieuwd naar Michelle of wordt het de hoogste tijd om met Michelle binnenkort een kopje koffie te drinken? Bericht haar vooral door op dit bericht te reageren.

Michelle Schreinemachers
Salesmanager @ Wastewatchers
+31 6 23 05 30 23 | michelle@ wastewatchers . eu wastewatchers.eu | Europalaan 100 Utrecht

Neem contact met ons op

Heb je een vraag aan de Wastewatchers? Wij horen graag van je. Als je het contactformulier invult proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen.