Have you met … Thomas G

Sinds januari 2022 is het team van Wastewatchers´ snel gegroeid naar 10 personen. De hoogste tijd voor het team om elkaar te leren kennen, maar ook voor de buitenwereld om het Wastewatchers team beter te leren kennen. Om de beurt interviewt de ene Wastewatcher de andere.

🎙 Deze woensdag is het de beurt aan onze doortastende interviewer Tosca, die Thomas G zowat de kleren van het lijf vroeg.

 Je zou denken dat als een top salesman, Thomas een sociaal beest is. Met zijn sales baantjes bij de Clique en Wastewatchers is hij druk in de weer en constant in contact met anderen. Met zijn vlotte babbel lijkt het alsof hij altijd wel wilt verder kletsen. Echter, blijkt hij meer een lone wolf?

Ik ben eigenlijk niet zo heel sociaal (hoewel hij natuurlijk wel zo overkomt). Met mijn vrouw, kinderen en onze hond, in ons rustige kleine stadsboerderijtje in de Bilt, temidden de natuur, ben ik erg gelukkig. Op een vrije dag wandel ik graag met de hond, tuinier ik, of klus ik lekker. Verder houd ik ontzettend van koken en luisteren naar wat muziek, bijvoorbeeld hiphop of reggae.

“En als geld nou geen rol zou spelen, wat zou je dan de komende maanden gaan doen? ”

Hmm. Ik denk dat ik aanbouw aan mijn huis zou maken.

“En als geld nou voor altijd geen rol zou spelen?”

Dan zou ik met mijn familie in een hutje op de hei gaan wonen. Heerlijk vrijstaand. Dat ik echt moeite moet doen om mijn buren te zien, lekker off the grid. En dan zo zelfvoorzienend mogelijk leven, bijvoorbeeld door m’n eigen eetbare bos te creëren.

Wat zou nou het spannendste zijn dat zo’n lone wolf gedaan heeft in zijn leven?”

Ik heb ooit meegedaan aan zo’n spelletjes show. Volgens mij heette het ‘Deal of no Deal’, waarbij je dan totaal op geluk koffertjes moest openmaken in de hoop dat er wat geld in zat. Mijn toenmalige vriendin had mij hiervoor aangemeld, zelf zou ik dat nooit doen. Maar toen ik hoorde dat ze mij werkelijk hadden gekozen, toen moest ik wel van mezelf. Soms moet je uit je comfort zone. Toen ben ik daar toch mooi met € 40.000 weggelopen.

Hoewel Thomas zichzelf meer als een ‘einzelgänger’ beschouwd, is hij een ontzettend gezellige kletskop en kan je hem altijd blij maken met zijn guilty pleasure (psssst: whiskey cola).

Thomas van Gelder
Sales @ Wastewatchers
+31 6 156 87 358| 
thomas.vangelder @ wastewatchers.eu
wastewatchers.eu

En de hond waar Thomas graag mee loopt

Neem contact met ons op

Heb je een vraag aan de Wastewatchers? Wij horen graag van je. Als je het contactformulier invult proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen.