Meting +

Meting + toont door middel van interviews en veldonderzoek het verhaal achter de feiten en cijfers van voedselverspilling. 

Specificaties

DURATIE

De duratie van dit project is één (1) maand.

CONTACT

Dit project heeft vier (4) contactmomenten.

PRIJS

De prijs van dit project is €1985,-.

Deliverables

0-meting op locatie

Wij faciliteren metingen op locatie. Hiervoor hanteren wij een bewezen methodiek en introduceren wij een werkwijze die makkelijk en eenvoudig te implementeren is voor de werkvloer. 

Interviews

In dit project proberen wij de verhalen achter de feiten en cijfers naar boven halen. Door middel van interviews van circa 15 min. voor keukenteam en eindgebruiker (gast), weten de complete scope van food waste te vangen. 

Veldonderzoek

Naast interviews gaan wij in dit hoofdstuk ook veldonderzoek doen. Wat doen de mensen die niets gevraagd is? En wat valt ons op op de plek waar eten geserveerd wordt? Naast de interviews zorgt het veldonderzoek voor de complete scope. 

Beknopte analyse

Uiteindelijk rapporteren wij alle voortgang, resultaten, feiten en cijfers terug in een beknopte analyse. Deze wordt opgemaakt voor de interventie en na de implementatie. 

een presentatie op locatie

De eindproducten presteren wij  op locatie. Hierdoor kan het keukenteam, het management of internen aansluiten en de kennis, inzichten, tips en tricks ter harte nemen.