Prijzen

Aangezien de Wastewatchers geen dure hardware aanbieden, is de oplossing van de Wastewatchers één van de goedkoopste oplossingen tegen voedselverspilling op de (internationale) markt. Wij werken uitsluitend met licenties welke op de volgende manier worden opgebouwd.

Licentie Wastewatchers

Per kwartaal
200,-
  •  

Licentie Wastewatchers

Per jaar
720,-
  •  

Eenmalige digitale opstart:

€0,-

Locaties kunnen er voor kiezen om digitaal opgestart worden. Dan wordt via de telefoon en e-mail informatie gedeeld om het systeem uit te leggen en wordt het account ingesteld.

Eenmalige opstart op locatie:

€250,-

Locaties kunnen ervoor kiezen om een opstart op locatie te krijgen. Dan komt één van de Wastewatchers langs om het systeem uit te leggen, kennis en inzicht delen over hoe het mogelijk is om minder voedselverspilling te realiseren en om het account in te stellen.

Korting voor uitgevoerde meting:

€1,-

Voor elke dag dat er metingen zijn geregistreerd in de database van Wastewatchers, ontvang je één euro terug.

Hiervoor biedt Wastewatchers
het volgende:

  • Een gepersonaliseerde digitale omgeving om voedselverspilling te registreren, monitoren en analyseren.
  • Wekelijks een algemene nieuwsbrief met benchmarks, uitleg over de tool en een trend van de afgelopen week.
  • Per kwartaal een gepersonaliseerd* hard copy magazine met de laatste trends, onderzoeken, marktgemiddeldes en aanbevelingen, waarmee het voor de locatie mogelijk is om voedselverspilling te reduceren.

* een gepersonaliseerd magazine presenteren wij per bedrijf bij minimaal vijf locaties. Op het bovenstaande zijn gebruikersvoorwaarden actief.