Wastewatchers

wastewatchers

Oplossing voedselverspilling voor bedrijfsrestaurants
Wastewatchers-logo-white

Bedrijfsrestaurants en voedselverspilling

De grootste uitdaging waar bedrijfsrestaurants mee te maken hebben is om dagelijks tientallen, honderden of misschien wel duizenden gasten te serveren, geen nee te verkopen en het liefst zo min mogelijk voedselverspilling te hebben. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is zijn er ook nog verscheidene onzekerheden waar het het bedrijfsrestaurant op moet anticiperen. Hoeveel gasten ga ik serveren? Wat kiezen mijn gasten? En welke invloed heeft het weer op mijn gastenaantal?

De beste oplossing voor voedselverspilling is een antwoord op al deze vragen. Hiermee kunnen bedrijfsrestaurants zich optimaal voorbereiden en zo min mogelijk voedselverspilling realiseren. Wastewatchers helpt met het in kaart brengen van de voedselverspilling, het reduceren van voedselverspilling en het opzetten van voorspellende algoritmes die bedrijfsrestaurants helpen met het in kaart brengen van het aantal bezoekers en de afzet per productcategorie.

Hoe het werkt?

1. Opstart op locatie

Horeca is mensenwerk. Daarom wil Wastewatchers de mens onder de koksmuts leren kennen. Elke opdracht begint met een fysieke afspraak met het keukenteam.

2. Koppelen van data

Met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk data verzamelen. Dat is Wastewatchers’ doel. Dit lukt door het maken van een kassakoppeling. Eventueel kan manuele input ook.

3. Maandrapport

Ondersteuning en inzicht in de mate van voedselverspilling ontvang je via een maandrapport. Deze wordt middels een prijswinnende eigen ontwikkelde tool gegenereerd.

4. Voorspellend algoritme

Wanneer bezoekersaantallen en afzet te voorspellen zijn, wordt voedselverspilling een keuze. Met jouw locatie ontwikkelt Wastewatchers deze oplossing.

De te verwachten resultaten

Verwachte ROI

De ervaring van Wastewatchers is dat de te verwachten ROI bij een gemiddeld bedrijfsrestaurant 4 keer de investering is. Hoe groter de locatie, hoe hoger de te verwachten ROI.

Wastewatchers garantie

Wastewatchers vindt dat iedereen voedselverspilling moet kunnen aanpakken en biedt daarom een laagdrempelig product aan. Wastewatchers garandeert een kostenbesparing van minstens €1000,-. Bij succes volgt een jaarfactuur voor de licentie. 

Prijsindicatie

Wastewatchers rekent een eenmalige opstart prijs van €250,-. De prijs voor een licentie is €250,- per jaar; de facturatie hiervan volgt – vanwege de Wastewatchers garantie – achteraf. Genoemde prijzen zijn ex BTW. 

Wastewatchers cases bedrijfsrestaurants

MEER INFO OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast en wij nemen spoedig contact met jou op. 

  • contact @ wastewatchers.eu
  • +31 6 39895578